Uneix-te al
Moviment Colnatur

La vida està en constant moviment, fins i tot quan estàs aturat: mous els ulls, les mans, els peus… No deixis de moure’t i forma part del #MovimentColnatur.
Podràs guanyar:

COM PARTICIPAR-HI?

Guanya un any de producte Colnatur gratuït

  1. Entra al nostre Instagram i segueix a @colnatur_cat
  2. Fes clic a la publicació fixada i deixa’ns un “m’agrada”
  3. Desafia dues persones a fer el moviment Colnatur i etiqueta-les als comentaris utilitzant el hashtag #MovimientoColnatur
  4. També pots participar pujant un vídeo on facis l’exercici, ens etiquetis @colnatur_cat perquè puguem veure-ho i utilitzis el nostre hashtag #MovimientoColnatur

Ara et toca a tu!

Dret, encreua les cames

Seu a terra sense fer servir les mans, els colzes o els genolls

Ara aixeca’t només fent servir les plantes dels peus

Què és el #MovimentColnatur?

Aquest indicador ens pot ajudar a determinar si la nostra salut física està en bon estat o si hem de fer millores per prevenir problemes futurs.

I és que, segons un estudi publicat per la European Journal of Preventive Cardiology¹ la capacitat de seure’s i aixecar-se del terra sense fer servir les mans és un indicador que està estretament relacionat amb la flexibilitat articular i la força muscular.

¹ De Brito, L. B. B., Ricardo, D. R., De Araújo, D. S. M. S., Ramos, P. D. S., Myers, J., & De Araújo, C. G. S. (2012). Ability to sit and rise from the floor as a predictor of all-cause mortality. European Journal Of Preventive Cardiology, 21(7),892-898. https://doi.org/10.1177/2047487312471759

Per què és tan important
el col·lagen?

El col·lagen té un paper crucial en l’estructura d’articulacions i ossos, està present per proporcionar fermesa, flexibilitat i elasticitat a la pell, aporta resistència i compressió en lligaments i tendons.

Vols saber més sobre el col·lagen?

Què és el col·lagen?

El col·lagen és una proteïna essencial i la més abundant d el nostre cos, formant part d’aproximadament el 25 % del contingut total de proteïnes en el cos i sent un dels components principals d’articulacions, ossos, músculs, genives, dents i pell, a més d’altres estructures i teixits orgànics.

El col·lagen hidrolitzat

El col·lagen hidrolitzat és un nutrient proteic molt soluble i assimilable ; per aquestes característiques, és una forma adequada d’incorporar aquesta proteïna a la nostra dieta.

Complementar la teva alimentació amb col·lagen

El nostre cos és capaç de produir col·lagen per si mateix; no obstant això, amb el pas del temps, aquesta capacitat disminueix i ens trobem amb una deficiència. Això pot provocar que les articulacions s’erosionin i apareguin molèsties en la mobilitat, a més de perdre fermesa a la pell. Aquests són canvis propis del procés de l’envelliment o bé derivats d’una activitat física intensa.

Així mateix, avui en dia, a la nostra dieta sovint no incloguem amb molta freqüència aliments rics en col·lagen.

A qui recomanem Colnatur?
  • Si vols cuidar els teus ossos, músculs, cartílags o pell
  • Si practiques activitats esportives d’alta intensitat
  • Si necessites cuidar de les teves articulacions

Per què Colnatur?

Natural

A Colnatur sempre utilitzem col·lagen d’origen natural

Pur

El nostre col·lagen és pur, perquè no utilitzem ni afegim substàncies químiques

Garantia

Comptem amb la garantia i seguretat dels Laboratoris Ordesa, amb més de 80 anys d’experiència

Mantingues sempre un estil de vida més saludable i descobreix més sobre els productes de Colnatur, el teu especialista en col·lagen natural.

Tota la gamma de Colnatur

Colnatur® CLASSIC Neutre

Colnatur® COMPLEX Neutre

Colnatur® READY

Colnatur® ENERGY

Colnatur® BEAUTY

Colnatur® SPORT

Colnatur® OSTEODENSE

Colnatur® FORTE

Colnatur® FISIO

Guanya un any de producte Colnatur gratuït

Entra al nostre Instagram i segueix a @colnatur_cat

Fes clic a la publicació fixada i deixa’ns un “m’agrada”

Desafia dues persones a fer el moviment Colnatur i etiqueta-les als comentaris utilitzant el hashtag #MovimientoColnatur

També pots participar pujant un vídeo on facis l’exercici, ens etiquetis @colnatur_Esp perquè puguem veure-ho i utilitzis el nostre hashtag #MovimientoColnatur

Ara et toca a tu!

Ana Milán ja confia en Colnatur

Els complements alimentaris no han de substituir una dieta variada i equilibrada ni un estil de vida saludable. No superar la dosi diària recomanada. Mantenir fora de l’abast dels nens més petits.